Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Baklavalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Baklava ve börek imalatında son derece iyi sonuç verir.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesini sağlar.
• Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı mevcuttur.
• Hamur kolay yoğurulur ve yoğurulma esnasında sertleşme olmaz.
• Pişirme sonunda kurumayı önler.

Gluten : 32 min.
G.index : 72 min.
Sedim : 45 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450(sn)
Protein : 7 min.

Baklavalak Sonuçlar
P = 194 mmH20
L = 120 mm
G = 24.4
W = 789 10E-4J
P/L = 1.62
Ie = 71.7 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


pasta ve böreklik buğday unu ekmeklik buğday unu pizzalık buğday unu yufkalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu keteun fagün gıda bazlamalık buğday unu pidelik buğday unu baklavalık buğday unu kete un