Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Baklavalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Baklava ve börek imalatında son derece iyi sonuç verir.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesini sağlar.
• Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı mevcuttur.
• Hamur kolay yoğurulur ve yoğurulma esnasında sertleşme olmaz.
• Pişirme sonunda kurumayı önler.

Gluten : 32 min.
G.index : 72 min.
Sedim : 45 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450(sn)
Protein : 7 min.

Baklavalak Sonuçlar
P = 194 mmH20
L = 120 mm
G = 24.4
W = 789 10E-4J
P/L = 1.62
Ie = 71.7 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


bazlamalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu pasta ve böreklik buğday unu yufkalık buğday unu fagün gıda pidelik buğday unu ekmeklik buğday unu baklavalık buğday unu pizzalık buğday unu kete un keteun