Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Baklavalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit baklava ve milföy hamuru yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvetli hamur elde edilir.
• Yufka açılması esnasında kolay açılma özelliğine sahiptir.
• Pişirme esnasında kenar yapmaz.
• Şerbet emme özelliğine sahiptir.

Gluten : 30 min.
G.inde : 72 min.
Sedi : 43 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14. max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Baklavalık Un Sonuçlar
P = 194 mmH20
L = 120 mm
G = 24.4
W = 789 10E-4J
P/L = 1.62
Ie = 71.7 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


bazlamalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu pidelik buğday unu ekmeklik buğday unu keteun mantı ve eriştelik buğday unu baklavalık buğday unu pizzalık buğday unu fagün gıda kete un yufkalık buğday unu