Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Baklavalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit baklava ve milföy hamuru yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvetli hamur elde edilir.
• Yufka açılması esnasında kolay açılma özelliğine sahiptir.
• Pişirme esnasında kenar yapmaz.
• Şerbet emme özelliğine sahiptir.

Gluten : 30 min.
G.inde : 72 min.
Sedi : 43 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14. max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Baklavalık Un Sonuçlar
P = 194 mmH20
L = 120 mm
G = 24.4
W = 789 10E-4J
P/L = 1.62
Ie = 71.7 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


yufkalık buğday unu ekmeklik buğday unu kete un baklavalık buğday unu fagün gıda pasta ve böreklik buğday unu bazlamalık buğday unu pidelik buğday unu keteun pizzalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu