Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Ekmeklik 1 Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Kara fırın ve ata ekmeği imalatında kullanılır.
• Büyük hacimlidir, geç bayatlama ve homojen gözenek yapısına sahiptir.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Mükemmel bıçak açma özelliği sağlar.

Gluten : 30 min
G.index : 72 min
Sedim : 32.min
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max
Kül : 0.7 < % kül < 0.8
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Lux Ekmeklik Sonuçları
P = 113 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 442 10E-4J
P/L = 1.00
Ie = 68.1 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


kete un pidelik buğday unu pizzalık buğday unu baklavalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu keteun bazlamalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu yufkalık buğday unu fagün gıda ekmeklik buğday unu