Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Ekmeklik 2 Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit ekmek yapımında kullanılır.
• Yüksek elastikiyetli hamur elde edilir.
• Kolay şekil alır ve büyük hacimli ekmekler elde edilir.
• Beyaz küçük gözenekli ekmek içi homojen bir şekildedir.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.

Gluten : 28 min.
G.index : 72 min.
Sedim : 30 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.7 < % kül < 0.8
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Matodor Ekmeklik Sonuçları
P = 113 mmH20
L = 110 mm
G = 23.3
W = 402 10E-4J
P/L = 1.03
Ie = 63.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


kete un pidelik buğday unu baklavalık buğday unu ekmeklik buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu fagün gıda pasta ve böreklik buğday unu pizzalık buğday unu keteun bazlamalık buğday unu yufkalık buğday unu