Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
KURUMSAL

Fagün Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2005 yılında yapmış olduğu yatırım planlamasında yer alan Un ve İrmik fabrikası mayıs 2008 tarihinde ilk deneme çalışmalarına başlamış olup , temmuz 2008 tarihinde sektörde başarı imzası olacak Kete Un'un üretimine geçmiştir.


Yatırım planlamalarından biri olan otomasyon sistemi ile hijyen şartlarına uygun, teknolojinin geliflen imkanlarını kullanarak büyük bir titizlikle projenin her aşamasında kalite kontrolü yapılarak el değmeden hazırlanan ürünlerimiz "KATKISIZ UN" olarak tüketicilerimizin hizmetine sunulmuştur.


Yıllık 47,500,000 kg öğütme kapasitesi ve yıllık 36,500,000 kg un üretimi ile ülkemize kazandırdığımız modern tesisimizde, KATKISIZ ve LEZZETLİ UN üreterek, çiftçimizin bilinçli ekim ve hasat yapmasına, buğdayda kalite ve rekabetin yükselmesine yardımcı olup çiftçimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak en büyük hedefimizdir.


Kalite sağlık ve hijyen kurallarına kurumsal işleyiş ve planlı stratejisini ekleyen Kete Un yüksek kalite ve performans esası ile üretilerek sektöründe marka olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir.


Çağımızın son teknolojisi ile sağlığımız için hijyenik ortamda "çocuklarımıza anlatıp tattıramadığmız Gerçek Katkısız Un'u" üretmek Kete Un' un amacı olmuştur.




bugday unu un çeşitleri un fabrikaları keteun un fabrikası baklavalık buğday unu un değirmen bugday ekmegi ankara un fabrikaları katkısız kaliteli un organik un katkısız un fagün gıda