Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Mantı-Eriştelik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Mantı erişte yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edililir.
• Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı vardır.
• Hamurun kolay yoğurulması ve yoğurulma esnasında sertleşme oluşmaz.
• Pişirme evresinde kuruma oluşmaz, rengi ve lezzeti korur.

Gluten : 32 min.
G.index : 72 max.
Sedim : 35 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Mantı, Eriştelik Sonuçlar
P = 126 mmH20
L = 109 mm
G = 23.2
W = 516 10E-4J
P/L = 1.16
Ie = 73.4 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


yufkalık buğday unu baklavalık buğday unu pizzalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu pidelik buğday unu kete un keteun ekmeklik buğday unu fagün gıda bazlamalık buğday unu