Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Bazlamalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Endüstrüyel bazlama yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• İmalattan sonra yüzeyin kurumaması ve uzun süre yumuşak kalmasını sağlar.
• Hamur kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz.
• Pişirme sırasında kabuk oluşumu olmaz.
• Kabarması kolay olur rengi ve lezzeti korur.

Gluten : 28 min.
G.index : 72 min.
Sedim : 30 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.50-0.65 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Bazlamalık Sonuçları
P = 99 mmH20
L = 119 mm
G = 24.3
W = 407 10E-4J
P/L = 0.83
Ie = 66.8 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


pasta ve böreklik buğday unu ekmeklik buğday unu yufkalık buğday unu fagün gıda pizzalık buğday unu bazlamalık buğday unu pidelik buğday unu keteun baklavalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu kete un