Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Mantı ve Eriştelik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Mantı ve erişter yapımında kullanılır. Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Açılma esnasinda kolay açılır. Yırtılma olmaz.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edililir.
• Hamurun kolay yoğurulması ve yoğurulma esnasında sertleşme oluşmaz.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 34 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Mantı ve Eriştelik Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


yufkalık buğday unu keteun pizzalık buğday unu ekmeklik buğday unu bazlamalık buğday unu kete un fagün gıda pasta ve böreklik buğday unu pidelik buğday unu baklavalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu