Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Mantı ve Eriştelik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Mantı ve erişter yapımında kullanılır. Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Açılma esnasinda kolay açılır. Yırtılma olmaz.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edililir.
• Hamurun kolay yoğurulması ve yoğurulma esnasında sertleşme oluşmaz.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 34 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Mantı ve Eriştelik Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


mantı ve eriştelik buğday unu pidelik buğday unu keteun bazlamalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu fagün gıda ekmeklik buğday unu baklavalık buğday unu kete un pizzalık buğday unu yufkalık buğday unu