Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Mantı ve Eriştelik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Mantı ve erişter yapımında kullanılır. Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Açılma esnasinda kolay açılır. Yırtılma olmaz.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edililir.
• Hamurun kolay yoğurulması ve yoğurulma esnasında sertleşme oluşmaz.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 34 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Mantı ve Eriştelik Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


keteun pizzalık buğday unu pidelik buğday unu baklavalık buğday unu bazlamalık buğday unu ekmeklik buğday unu fagün gıda pasta ve böreklik buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu yufkalık buğday unu kete un