ÜRÜNLER
Pasta ve Böreklik Buğday Unu
Kullanım Alanı • Her çeşit poğaça, börek ve benzeri hamur işleri yapımında kullanılır. • Üstün kabarma özelliğine sahiptir. • Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir. • Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı vardır, Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur. • Pişirme evresinde kolaylık ve lezzete uygunluk sağlar. |
|
Gluten : 30 min. G.index : 72 min. Sedm : 35 min. G.Sedim : Sedimden yüksek Nem : 14.5 max. Kül : 0.55 max. Fn : 350-450 (sn) Protein : 7 min. |
Pasta ve Böreklik Sonuçları P = 119 mmH20 L = 113 mm G = 23.7 W = 489 10E-4J P/L = 1.05 Ie = 71.5 % W ( 0) = 0 10E-AJ |
