Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Pasta ve Böreklik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit poğaça, börek ve benzeri hamur işleri yapımında kullanılır.
• Üstün kabarma özelliğine sahiptir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı vardır, Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur.
• Pişirme evresinde kolaylık ve lezzete uygunluk sağlar.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 35 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Pasta ve Böreklik Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


baklavalık buğday unu ekmeklik buğday unu bazlamalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu kete un pasta ve böreklik buğday unu keteun pizzalık buğday unu pidelik buğday unu yufkalık buğday unu fagün gıda