Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Pastalık - Böreklik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit poğaça, çeflitli, baklava, börek ve hamur işleri yapımında kullanılır.
• Üstün kabarma özelliğine sahiptir.
• Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı vardır, uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre korur.
• Pişirme evresinde kolaylık ve lezzete uygunluk sağlar.

Ggluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedim : 40 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Pasta, Böreklik Sonuçlar
P = 130 mmH20
L = 109 mm
G = 23.2
W = 516 10E-4J
P/L = 1.16
Ie = 73.4 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


pidelik buğday unu pizzalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu baklavalık buğday unu ekmeklik buğday unu pasta ve böreklik buğday unu kete un fagün gıda bazlamalık buğday unu yufkalık buğday unu keteun