Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Pidelik Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Pide, lavaş, lahmacun imalatında kullanılır.
• Pide hamuru açılma esnasında kolay açılma ve yırtılmama özelliği vardır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesini sağlar.
• Elastik yapıda hamur elde edilmesi imalatçıya kolaylık sağlar.
• Kuruma oluşmaz rengini ve lezzetini korur.

Gluten : 28 min.
G.index : 72 min.
Sedim : 28-30 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.50-0.65 max.
Fn : 350-450(sn)
Protein : 7 min.

Pidelik Sonuçları
P = 114 mmH20
L = 131 mm
G = 25.5
W = 514 10E-4J
P/L = 0.87
Ie = 70.6 %
W ( 0) z = 0 10E-AJ


keteun mantı ve eriştelik buğday unu pizzalık buğday unu baklavalık buğday unu yufkalık buğday unu kete un ekmeklik buğday unu fagün gıda pidelik buğday unu pasta ve böreklik buğday unu bazlamalık buğday unu