Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Pizzalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Pizza ve hamburger yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Kabukta yırtılma ve çatlama olmaz.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Açılma esnasinda kolay açılı ve pişirme esnasında kenar ve kuruma oluşmaz.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 32 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Pizzalık Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


kete un pizzalık buğday unu yufkalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu fagün gıda ekmeklik buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu baklavalık buğday unu keteun pidelik buğday unu bazlamalık buğday unu