Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Pizzalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Pizza ve hamburger yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Kabukta yırtılma ve çatlama olmaz.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Açılma esnasinda kolay açılı ve pişirme esnasında kenar ve kuruma oluşmaz.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 32 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Pizzalık Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


kete un yufkalık buğday unu ekmeklik buğday unu keteun mantı ve eriştelik buğday unu fagün gıda pidelik buğday unu pizzalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu bazlamalık buğday unu baklavalık buğday unu