Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Pizzalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Pizza ve hamburger yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Kabukta yırtılma ve çatlama olmaz.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvvetli hamur elde edilir.
• Açılma esnasinda kolay açılı ve pişirme esnasında kenar ve kuruma oluşmaz.

Gluten : 30 min.
G.index : 72 min.
Sedm : 32 min.
G.Sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14.5 max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Pizzalık Sonuçları
P = 119 mmH20
L = 113 mm
G = 23.7
W = 489 10E-4J
P/L = 1.05
Ie = 71.5 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


pidelik buğday unu pasta ve böreklik buğday unu yufkalık buğday unu mantı ve eriştelik buğday unu kete un keteun ekmeklik buğday unu pizzalık buğday unu baklavalık buğday unu fagün gıda bazlamalık buğday unu