Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRETİM
ÖĞÜTME BÖLÜMÜ - ÖĞÜTME İŞLEMİNDEKİ PLC SİSTEMİ
Üretimde kullanılan her bir buğday tanesi, bilimsel tarımın ulaştığı son noktanın, ülkemezin verimli toprakları üzerinde kullanılmasının bir ürünüdür. Bilimsellik anlayışıyla, laboratuvar ortamında tetkik edilerek seçilen buğday, alanında ülkemizin ufkunu genişleten tesisimizde el değmeden öğütme işleminden geçirilmektedir. Öğütme işleminde de diğer tüm işlemlerde olduğu gibi çıtayı yükseltmek ürün verimliliğini ve hijyeni garanti altına almak için PLC sistemini kullanmaktadır. Bütün evrelerde bilgisayar ve otokontrol sistemi ürün kusursuzluğunu garanti altına almaktadır.

LABARATUVARLAR
Alanında uzman gıda mühendisleri ve gıda teknikerlerinin, buğday tarımındaki son gelişmeleri göz önünde bulundurup, laboratuar ortamında buğdayın kalitesini etkileyen tüm iç ve dış etkenlerin tetkiki yapılmaktadır. ileri teknolojiye sahip cihazlarla; buğdayın kalitesi, tüm fiziksel ve kimyasal özellikleri hiçbir ayrıntı gözardı edilmeden incelenmektedir. Kusursuz buğday talebi aynı zamanda ülke tanıtımının gelişimine katkı sağlayarak çiftçimizin kaliteli buğday üretimine hizmet etmektedir.

KUMANDA MERKEZİ
Tesisimizde dünyanın en gelişmiş teknolojileri üretimin her evresinde verimlilik ve kalite için kullanılmaktadır. Üretimini ölçülebilir veriler üzerine oturtan fabrikamızda buğday girişinden, un paketlemeye uzanan her bir evre elektronik bir kumanda merkezinden kontrol edilip, denetlenmektedir.

katkısız katkısız un un değirmen bugday unu baklavalık buğday unu un fabrikaları fagün gıda ankara un fabrikaları un çeşitleri kaliteli un un fabrikası organik un bugday ekmegi keteun