Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Yufkalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit yufka ve milföy hamuru yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvetli hamur elde edilir.
• Yufka açılması esnasında kolay açılma ve yırtılmama özelliğine sahiptir.
• Pşirme esnasında kenar yapmama özelliğine sahiptir.
• Yufkanın pişirilmesinden sonra su bırakmayarak, yüksek su tutma özelliğine sahiptir.

Gluten : 35 min.
G.inde : 72 min.
Sedi : 40 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14. max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Yufkalık Un Sonuçları
P = 194 mmH20
L = 120 mm
G = 24.4
W = 789 10E-4J
P/L = 1.62
Ie = 71.7 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


pizzalık buğday unu keteun mantı ve eriştelik buğday unu bazlamalık buğday unu baklavalık buğday unu pasta ve böreklik buğday unu ekmeklik buğday unu yufkalık buğday unu fagün gıda pidelik buğday unu kete un