Kete Un
keteun_1 keteun_1 keteun_1 keteun_1
"Marifetli Ellerin Beyaz Sırrı"
ÜRÜNLER
Yufkalık Buğday Unu


Kullanım Alanı
• Her çeşit yufka ve milföy hamuru yapımında kullanılır.
• Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
• Yüksek elastikiyete sahip kuvetli hamur elde edilir.
• Yufka açılması esnasında kolay açılma ve yırtılmama özelliğine sahiptir.
• Pşirme esnasında kenar yapmama özelliğine sahiptir.
• Yufkanın pişirilmesinden sonra su bırakmayarak, yüksek su tutma özelliğine sahiptir.

Gluten : 35 min.
G.inde : 72 min.
Sedi : 40 min.
G.sedim : Sedimden yüksek
Nem : 14. max.
Kül : 0.55 max.
Fn : 350-450 (sn)
Protein : 7 min.

Yufkalık Un Sonuçları
P = 194 mmH20
L = 120 mm
G = 24.4
W = 789 10E-4J
P/L = 1.62
Ie = 71.7 %
W ( 0) = 0 10E-AJ


pasta ve böreklik buğday unu keteun pizzalık buğday unu kete un pidelik buğday unu ekmeklik buğday unu baklavalık buğday unu fagün gıda mantı ve eriştelik buğday unu bazlamalık buğday unu yufkalık buğday unu